LIF løb og motion

 

27-06-2012
Det er Onsdag aften og træningen byder på Interval Træning, planen siger 10-20-30
Men men men sådan skulle det ikke være, Jeg er blevet spurgt om ikke der var mulighed for at lave en Coopertest til træning engang. Der er ikke langt fra tanke til handling som man siger….  🙂
Jeg fik fat i Anton fra AGF LIFE (vi tog træneruddannelsen sammen på Club La Santa nov 2011) og hørte ham om der var mulighed for at LIF Løb & Motion kunne komme ind til dem, og være med, en aften hvor de skulle løbe Cooper Test. Og sådan blev det så.

Anton & Geir havde forlænget deres trænings sæson og holdt “længe åben” som man siger.
Fra LIF var der 15 fremmødte til at løbe aftenens Cooper Test (12 min hvor man skal løbe så langt som man overhovedet kan) og fra AGF LIFE var de vel en 17 stykker.

Vi havde en rigtig god aften, først med opvarmning nede omkring søen i Skole Skoven.
Og derefter var det inde på stadion det foregik, først lige lidt stigningsløb på et par omgange, og så var alle klar til at yde deres ypperste. Og det er jeg overbevist om at de gjore. Når man løber Cooper Test føles 12 min umådelig lang tid, men det er også fordi man har ikke rigtig nogen fornemmelse af hvad det egentlig er man har gang i. Det er jo ikke et løb hvor man skal løbe en bestemt distance (Jo for nogen er det) men kun tiden der afgør resultatet. har man nu fundet den rigtige fart, og kan man holde den i alle 12 min. eller er man uheldig og ha lagt lidt for hårdt ud, så kan de sidste par minutter blive rigtig slemme.

Bagefter kørte vi til Lystrup og fik et bad og så havde arrangementsudvalget sørget for aftensmad til os alle. Rigtig lækre burgere med fyld.
TAK til arrangementsudvalget.

 

 

 

22-01-2011 Idag var vi 17 til fælles afgang fra Hallen, de første 2 km fulgtes vi ad ned til søen, hvor man fandt sammen i små grupper alt efter hvor langt og hvor hurtigt man ville løbe denne skønne dag.

Jeg fandt sammen med Kristian, Ole & Michael. Vi ville løbe ca 20 km med 5.00 i km pace. Men pga. isglatte veje var det ikke optimalt at løbe i det tempo hele tiden. Og så var der jo også lige kagen som skulle indtages ved ca 13 km Dagens løbetur ses HER
Jeg er med i løbeklubben LIF Løb og Motion. En skøn lille klub, med gode træningsmuligheder, Masser af folk i alle forskellige tempi, så det er altid muligt at finde nogen og løbe med, og det uanset hvilket tempo man løber i.