Ironman

Projekt
start maj 2012

Planet-X Exocet SRAM RED

Det hele startede nogle uger efter slutningen af ROTH Ironman i 2001. Jeg havde haft en kanon oplevelse om end jeg var brugt og ikke formåede at levere mere end små 70 – 100 meters svømning med Crawl… resten måtte bare overstås i bedste brystsvømnings stil med hovedet højt hævet. Jeg besluttede mig for at jeg ville gøre det om igen inden jeg blev 40, og være HELT tilfreds med min indsats, Jeg var jo også tilfreds dengang i 2001 men alligevel ærgerlig over at jeg sluttede svømningen som den 25. sidste oppe af vandet ud af 3716 deltagere.

Detaljer

Nu har jeg så langt om længe fået investeret i en TRI Cykel og endda en af format. Mit løb er jeg ingenlunde nervøs for, selvom jeg dog ved at jeg slutter med det og allerede ER træt og brugt inden jeg starter på den afsluttende Marathon. Dette projekt bliver et langt projekt, da tiden er begrænset når man har Hus, Hund, Job, Trænerjob, Familie, Venner, Kone og en Datter med et Handicap, som også lige skal have opmærksomhed og tages hensyn til…!
Alligevel har jeg besluttet mig for at det skal gøres, gøres for min egen skyld, da jeg selv mener at jeg har behovet for at gøre det om. Men også at gøre det som en investering i mit eget liv, helbreds ”forsikring” Jeg ønsker at være igang, holde “motoren” kørende.

Udsigtspunkt

Først i 2014 har jeg planer om at stille op ved en Ironman konkurrence og tankerne er p.t. Rettet mod Ironman Lanzarote.
Nu skal jeg så i gang med at svømme, og DET bliver en kamp. I som har set mig svømme ved hvad jeg taler om. Denne gang skulle jeg gerne svømme længere end de 70 til 100 meter med Crawl.

Jeg vil her på siden holde alle interesserede oplyste og informerede i hvordan træningen skrider frem, specielt bliver det svømning og Cykling jeg vil tage fat i på denne side, da jeg jo allerede i forvejen skriver MEGET om mine løb og træning på hjemmesiden.

Håber du vil finde siden og ARBEJDET mod målet inspirerende.
Man er velkommen til at sende mig kommentarer og lign…!

Hilsner fra
Ulrik Torp Pedersen

Forplejnings Zonen

2 Responses to Ironman

 1. Maj-Britt Klok skriver:

  Tillykke med købet, beslutningen og projektet! Det bliver spændende at følge dig. Jeg er sikker på, at du hurtigt skal komme efter det der med at svømme. For mig virkede det som et umuligt projekt sidste år – men det sværeste er at tage beslutningen og sige højt: ‘det her gør jeg!’. Jeg glæder mig til, at vi forhåbenligt giver den fuld gas til ironman Lanzerote i 2014! Satser på at du overhaler mig i speedo’s på cyklen og lige råber ‘hej’ imens du racer forbi…
  Kh Majse

 2. Lars B skriver:

  SE DET ER EN MEGA SEJ CYKEL!!!

  TILLYKKE MED LYNET og velkommen på Team Palnet-X-Exocet.
  Lars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *