AUDI Challenge

AUDI Challenge Aarhus Halvmarathon, blev afholdt i super skønt vejr. Det var næsten for varmt med korte benklæder og singlet.

Efter en sommer hvor stjernerne ikke lige stod til mit held, hvis man da er til horoskoper. (Yderligere forklaring undlades da jeg tror alle kender historien, ellers kan du læse mere HER)
Jeg ville deltage i dagens Halvmarathon for at teste ryggen af. Indtil videre havde jeg ikke turdet at løbe hurtige intervaller eller tempoløb i det hele taget. Mit udgangspunkt i dag skulle være en pace 4:16 med beslutning om at HVIS der kom problemer med ryggen så ville jeg stoppe. og ellers ville jeg blot holde dette tempo så langt som formen (Det der var tilbage af den) nu holdt til, og så derfra sætte tempoet ned. Dette ville gi mig et godt signal om hvor mit niveau pt. er….! OG jeg fik ren besked. I den 11. km begyndte trætheden at melde sig, Jeg havde svært ved at holde tempoet oppe og stille og roligt kom de bagfra løbende og overhalede mig… Fint nok det var jo vilkårene, Jeg kæmpede stadigt nu blot med en ny agenda.. “Jeg skulle HELT igennem bedst muligt og uden at udsætte ryggen for noget dumt” De sidste 5 km blev løbet med lidt over 5 min i pace snit. Det var ikke lige som jeg havde håbet, men man kan vel ikke forvente ret meget andet, set i lyset af de sidste 3 måneder.

Jeg er glad og tilfreds med mit løb i dag. Ikke fordi jeg løb hurtigt eller fordi jeg løb en “god” tid, eller løb med overskud… For intet af DET er sandt. Det var KUN de første ca. 10½ km der gik GODT resten var noget makværk og juks. Men jeg er Glad og tilfreds fordi jeg INTET mærkede til min ryg. og her små 7 timer efter er der heller ingen problemer med ryggen.
Så NU er jeg klar til at begynde løbetræningen igen.

Jeg kan kun Takke min Kiropraktor Jan-Anders Sørensen og Fysioterapeut Jens Bo Vestergaard, fra Kiropraktisk Klinik. for at ha fået mig igennem sommerens pinsler og hjulpet mig med NYE former for optræning af kroppens Core muskulatur. Der er blevet tegnet på min ryg så Betina kunne se hvor og hvordan hun kunne trykke på min lænd i problematiske situationer, og jeg har lært at lave Knibeøvelser, hvilket jeg ALDRIG havde troet at JEG skulle lave…! Samt en masse andet godt.

Dagens Endomondo trænings-log kan ses HER
Resultatlisten kan ses HER

P.S. Har DU husket at lave dine CORE øvelser i dag …? 🙂

Pas på dig selv, der er ingen andre til at gøre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *