Cykling

15. august 2013
Så er helbredet så godt at jeg må tage mig en lille tur på cyklen igen.
Jeg har købt mig en Garmin EDGE 500 cykelcomputer
edge500R_cf_lg[1]Se trænings fil her:
http://www.endomondo.com/workouts/239761808/68009

08-07-2013
Status i dag er at jeg ikke var med til 4-18-4 og heller ikke til den 174 Ironmann i Aalborg.
Fredag d. 14. juni fik jeg næsten en Discus Prolaps heldigt nok røg den ikke helt ud, men
Det gav kramper i alle ryg musklerne og jeg blev efterfølgende sygemeldt i 6 uger i første omgang. Jeg skal gå en masse med armsving for at få en god bevægelse i ryggen og lænd…
Jeg nyder mine gåture og her i 3. uge har jeg da også rundet de 50 km. Det er så min måde at få motion på og det eneste jeg kan/må (Jeg har dog lige fået lov til at svømme også, det nyder jeg.)

07-06-2013
Var bare lige ude og teste ruten af inden KMD 4-18-4
http://www.endomondo.com/workouts/213270207/68009

12-05-2012
Nu har jeg igen været ude på en lille tur. Det blev til den samme rute som i sidste uge.
I dag var der en kraftig vind, man vil nok sige vindstød af stormstyrke. Ihvertfald 20 m/s ifølge DMI. De første 9 km var ikke til at drive cyklen fremad, Jeg stod op rigtig meget af tiden og det er jo ikke lige meningen når man har sådan en Luksusmaskine hvor man kan ligge ned og nyde tilværelsen på 🙂 Selvom jeg havede en super høj max hastighed ud af lige landevej og også havde nogle rigtig stræk med høj fart lykkedes det aldrig at hæve gns farten til de 30 km/t… Men hvad gør det når bare jeg selv fik en rigtig god fornemmelse af turen, Jeg tror at de mange små finjusteringer af cyklen begynder at være rigtige, Jeg havde det ihvertfald langt bedre på cyklen idag end i sidste uge.
Se dagens træning HER

06-05-2012
Så har jeg været ude på cyklen for første gang, altså det vil sige første gang sådan rigtig i cykeltøjet og med cykelskoene på 🙂
Efter gårsdagens Lillebælt ½ Marathon hvor jeg ikke var helt tilfreds med slutningen, skulle jeg lige lave noget andet idag og valgte så at Den nye fartmaskine skulle testes af… egentlig så var det måske mere MIG som skulle testes af, for efter 9 år hvor jeg ikke har rørt en Racer eller Tri cykel, anede jeg intet om hvorvidt jeg kunne drive cyklen fremad med noget som efter min mening lignede en tilfredsstillende fart. jeg valgte derfor en rute som ikke kom over de 30 km. Og kan vist kun være tilfreds med udgangspunktet. 28,83 km med en gennemsnit på 30,2 km/t Det er brugbare informationer til når jeg skal til at planlægge fremadrettet cykeltræning.
Se turen HER

04-05-2012
Med min nye PlaneetX Exocet TRI Cykel, ser jeg virkelig frem til at komme igang med træningen på landevejene. Her på siden vil der komme lidt informationer om hvordan jeg forsøger at tilvænne mig cyklingens kunst igen. Det er nu ca 9 år siden jeg stoppede med Cykelløb og Tri, Kan jeg stadig side på en cykel i mange timer og formår jeg at få benene til at arbejde max hele vejen rundt i trådet. Mon jeg nogensinde forsøger mig med at slå min max hastighed på cykel 🙂 Dette og meget andet kan du blive oplyst om på denne side.