Nytårscuppen2014

 

Onsdag d. 31/12-2014

(Det er muligt at klikke på billederne og se dem størrer, vælg “tilbage” efterfølgende)

Dagens løb er klaret…!
Var godt forberedt med god aftensmad restitution og carboload i aftes. Har sovet fantastisk i nat og morgenen forløb som den skulle… Så jeg var selvfølgelig yderst positiv og forventningsfuld inden starten.
Anton og Jeg løb ruten igennem inden start som opvarmning, Ruten var faktisk rigtig god set i forhold til at vinteren var kommet (alt sne og is var smeltet i nattens løb, og ingen vandpytter eller mudderhuller)

4 afdeling NytårsCup 1a

Camilla tog et billede af os inden vi skulle ud på opvarmnings runden

Få min. før start stod jeg lige bag de forreste løbere (i 2. række) men hvor var Anton…? Jeg måtte vende mig om og Råbe… ANTOOON og der kom en lap op i vejret små 2 meter bag mig… han var der, Okay, de første 400 meter skulle jeg bare fokusere på at komme roligt fra start og ikke lade mig rive med, så skulle Anton nok komme og guide resten af turen.
de første 2 km forløb lige efter bogen, skønt jeg har en udfordring med 400 meter fra 1600m til 2000 m hvor jeg ikke rigtig formår at holde fart. Her fik Anton mig fint igennem og guidet forbi de øvrige løbere.

Læg mærke til Anton`s navn på nummeret "Hare" ;-)

Læg mærke til Anton`s navn på nummeret
“Hare” 😉

(v. 1400 m lå min puls dog allerede på MAX, 199 bpm) fra 2 til 3 km skulle der lige sættes et par sekunder i banken da det primært gik lidt ned af… hvad der skete ved jeg ikke, men det var noget af en udfordring når Pulsen allerede inden 2 km var over MAX så der blev mistet et par sekunder. Da vi tog hul på 3. km ville terrænet ikke hjælpe mere. en stigning på små 20 meter fordelt over 300 meter tog livet af mig, farten røg ned på 4:00 og det var en kamp at ændre dette, der gik et stykke tid inden jeg fornemmede en smule overskud og kunne fokusere på at lægge mig tæt på Anton, for at udnytte den læ han kunne give og det at “ligge på hjul” med små 1000 meter tilbage lykkedes det at få lidt mere fart på, men slet ikke nok til at rede situationen. pulsen var stadig over 200, og jeg kunne nu mærke ømheden selv i mine arme ??? Hvor var jeg en presset mand, men takket være Anton kom jeg dog igennem uden at gå helt ned. Sidste km BLEV den hurtigste på 3:30 men den 4 km mistede jeg alt det der skulle ha sikret en tid under de 18 min som VAR målet. (3:56 var tiden på den 4. km) æv æv æv

Anton gør alt hvad han kan helt ind til målstregen...!

Anton gør alt hvad han kan helt ind til målstregen…!

 

Det ER altid sjovvere når det lykkedes, men det var et godt løb. Foto: Hanne Skovbo

Det ER altid sjovere når det lykkedes, men det var et godt løb.
Her kan man tydelig se teksten Hare på Anton`s nummer. TAK for hjælpen Anton. Foto: Hanne Skovbo

Samlet stilling 2014

Billede af samlet stilling

Nå men hvorom alt er så lykkedes det faktisk at avancere TO pladser i den samlede stilling. SÅ jeg sluttede som nummer 6
Resultatlisten kan ses HER
Mine 4 afdelinger blev løbet på hhv: 18:08 – 18:15 – 18:13 – 18:18

I dag var faktisk dagen hvor jeg var mest optimistisk i forhold til at løbe en hurtig tid, men af en eller anden grund var jeg der ikke…? Forholdene var Perfekte, vejret var godt, forberedelserne var gode, Haren havde styr på opgaven… JEG leverede bare ikke, selvom jeg ud fra Pulsen overpræsterede…!
(man kan sige meget ang præcision af pulsregistrering, men at løbe ca. 3½ km med puls “registrering” over MAX om den så er rigtig eller ej, viser at der BLEV kæmpet.)
Dagens løb kan ses HER

Betina & Camilla var med inde og heppe på mig, og de fik taget et par billeder.

Min Yndlings Hepper klar til at heppe højt ;-)

Min Yndlings Hepper klar til at heppe højt 😉

Tirsdag d. 30/12-2014
For 14 dage siden løb vi 3. afdeling, jeg har ikke fået opdateret.
Løbet gik faktisk godt. men der smuttede altså et par sekunder hist og pist, ikke godt når man håbede på mere…! Ikke desto mindre blev det mit 2. hurtigste gennemløb af en af Nytårscuppens afdelinger. sjovt at de 2 hurtigste ture var med den indlagte Travbanebakke.

Nå men nu til i morgen, Det er sidste afdeling og der er vist ret så mange tilmeldte til løbet. (over 1200) Jeg har fået endelig JA fra Anton, om at løbe Hare for mig.
Jeg tør godt røbe planen 🙂
Års bedste er 18:08 og den skal være bedre. og så må man erkende at 18:01 eller 18:02 ikke lyder særlig fedt så det endelige mål er sub 18 Der er steder på ruten hvor JEG har udfordringer, og her bliver det Anton`s opgave at svinge motivations pisken over mig så jeg ikke opdager disse steder 🙂

Inden starten på NytårsCup i år var min overordnede plan at slutte i top 12. Og den er vist hjemme, pt. er jeg nummer 8 samlet. (må dog erkende at jeg midtvejs stilede efter en top 5 placering, den er urealistisk nu, med mindre et par stykker falder eller laver DNF, hvilket man ikke ønsker for nogen, heller ikke konkurrenter.)

beklædningen er endnu ikke 100 % besluttet, men CEP Hawaii strømper Brooks Pure Connect3 Lyseblå CEP korte Tights, og mine KeepRunning shorts bliver nok udgangspunktet, overdelen er ikke på plads, men mit La Santa outfit bliver det nok ikke 😉 😉 😉

Nå men benene skal op og der skal lige spises lidt godt til bentøjet 😉

 

Søndag d. 14/12-2014 kl. 09:00
Er spændt på dagens løb.
P.T. ligger jeg på en 7. plads med 36 min & 23 sek. brugt, kun 6 sekunder efter nummer 6 og 20 sekunder efter nummer 5. Jeg håber at jeg får rykket lidt tættere på en to 5 placering i dag 🙂
Dagens resultat kommer HER forhåbentlig før kl. 11:18 i dag 😉 😉
Ændre til (5 km 3. runde)

Søndag d. 7/12-2014
I morges kørte jeg ind til Mindeparken og parkerede tæt på Travbanebakken, Jeg ville løbe Intervaller op af den. Jeg var lidt på usikker grund, for den er lang og hård. pacen skulle være lige omkring de 4:00 (gerne lidt hurtigere) men puhadada jeg blev en presset mand på de sidste 200 meter hver gang 😉
Jeg fik løbet 5 gode Intervaller og lidt opvarmning og afjog.
Jeg ser frem til 3. afdeling af NytårsCup d. 14/12-2014
Se mere HER

Tirsdag d. 2/12-2014
Var lige en tur i MolsBjerge og løbe lidt bakkeløb, Jeg fandt frem til “Den Italienske sti” og løb den lige igennem en gang som opvarmning og for at se ruten an, Næste omgang løb jeg hårdt og frisk til, som var det en konkurrence, Dog havde jeg hele tiden i baghovedet at jeg var alene og havde ingen mobiltelefon med (jeg er elendig til terrænløb) Mit fokus var at få pulsen reguleret hurtigt ned efter bakkerne, og så eller løbe nogle gode nedløb.
Se mere HER

Søndag d. 23/11-2014
Så blev det søndag og de 5 km ER klaret 🙂
Kl. 02:26 lørdag morgen lagde Jeg hovedet på puden, så skulle der soves efter en skøn Kobberbryllups fest hos gode venner…! Jeg var træt da jeg stod op, men ikke mere end en kop kaffe og et rundstykke kunne råde bod på..
Afsted til Marselisborghallen for at få sit nummer udleveret, og så lige ud og varme op. Det var koldere i dag end sidst, men egentlig så var det rigtig godt løbevejr…!
Jeg var lidt skeptisk i forhold til min ryg, men der var slet ikke noget at mærke…  Gårsdagens massage hos BodyPath har helt sikkert skabt underværker, alt gik godt og Jeg løb tæt på samme tid som sidst. Og her små 8 timer efter løbet er ryggen stadig intakt og OK 🙂

Til dagens løb havde jeg ikke en decideret løbsplan, min mål var at løbe sikkert og fornuftigt, men også uden at miste for meget tid i den samlede stilling. Jeg havde nok forudset at jeg ville løbe ca. 30-40 sek. langsommere end sidst, men jeg lod mig vist rive med af stemningen i starten og igen til sidst blev farten presset lidt op og der var lige en slutspurt der skulle vindes 🙂 🙂
Jeg har ingen ting at klage over med dagens løb. tiden blev 18:15 så det er fuldt ud godkendt.

Dagens placering nr. 14
Km tider: km 1) 3:42 km 2) 3:48 km 3) 3:40 km 4) 3:49 km 5) 3:19
Resultatliste: HER
Min resultatside 2: afdeling: HER
Den samlede stilling er endnu ikke opdateret, men jeg tæller mig frem til at jeg er nr. 7
Endomondo data: HER

 

 

Onsdag d. 19/11-2014
Det har været en rigtig træls uge…!
I lørdags (15/11-2014)kaldte Camilla tidligt på mig og jeg gik ind til hende, hun ville gerne op og vi blev enige om at gå ned i stuen. Jeg fik hende kun lige løftet op og måtte så se mig selv slået hjem i ludo…!!! En jagende smerte i min lænd gjorde at jeg blev nød til at lade Camilla glide ned af i mig og ned på en madras der lå på gulvet, og jeg selv samme vej. da jeg landede på mine knæ kom jeg ikke længere af bare smerte. Weekenden gik med smerte, piller og øvelser. Både Camilla og Betina klemte mig på lænden for at lave pres mens jeg lå på maven og løftede overkroppen opad.
Mandag eftermiddag var jeg inde ved min Kiropraktor, som klarede opgaven til UG 🙂
Tirsdag var jeg uden smertestillende og følte faktisk at jeg havde det godt.
Onsdag tog jeg på arbejde, også uden smertestillende, og har det stadig godt.
Øvelserne bliver selvfølgelig stadig lavet, og jeg fokuserer på hvordan jeg sidder, rejser mig, står og i særdeleshed løfter…! I morgen skal jeg igen ind til min Kiropraktor og lige have en op følgende behandling. og om aftenen er der intervaltræning med LIF Løb & Motion…! for en gangs skyld skal jeg vist ikke løbe med på intervallerne, men blot instruere  og være der.
Som status er NU, så løber jeg selvfølgelig NytårsCup på søndag. men jeg løber højest sandsynligt ikke for at lave en ny årsbedste, men jeg gør alt hvad jeg kan for at levere mit bedste ud fra min situation og bibeholde min gode placering i Cuppen.

nytårs cuppen 1. afd 2014 tid 18:08 placering nr. 11

nytårs cuppen 1. afd 2014 tid 18:08 placering nr. 11


Søndag d. 9/11-2014 kl. 15:00
Vejret var skønt til dagens løb. Hørte det var 9 grader. Og når der ikke er nogen vind så er det jo nærmest perfekt. Inden start havde jeg set i lyset af sidste weekends Klubmesterskab (18:11 på en helt flad rute) forudset at dages tid blev et sted omkring 18:40 – 18:50 Og jeg måtte under ingen omstændigheder blive placeret dårligere end nummer 25 i dag. I denne weekend var Jeg alene Far, så Jeg havde allieret mig med Monica, Kristian & Regitze så De kunne være sammen med Camilla mens Jeg løb. Og det var da vist et super godt team, for jeg blev heppet ind i en ny års bedste på 5 km…!

Jeg forsøgte at lægge mig fast på en sluttid på 18:40 (Pace 3:44) og så forvente at jeg kunne hente lidt tid ind på nedløbet og selve slutspurten. Travbanebakken hev pulsen godt op. På toppen ramte jeg min Max puls, nu var der 400 meter hvor det gik ned af. Her skulle pulsen reduceres kraftigt, selvom farten skulle øges, ellers ville jeg jo ikke hente noget tid. Det lykkedes også, og på den næste korte bakke (kun 150 meter lang) røg min puls igen op på Max pyhaa det var en hård omgang, men nu var der heldigvis et langt nedløb ca. 2 km ved enden af Skovbrynet, hvor vi kommer ud på Kongevejen er der små 800 meter hjem og de skulle bare bides i stykker, det gik en lille smule opad og jeg kunne godt mærke bakken som kun er ca. 400 meter lang og egentlig ikke rigtig har nogen stigning 😉

Små 200 meter før mål se jeg at tiden er under de 18 min og jeg henter reserverne frem og presser aktuel pace ned på 3:15 (efter uret) hvor de kræfter kom fra ved jeg ikke, men der er altså potentiale for mere. I mål i en fantastisk tid på 18:08 årets bedste….. og så på DEN rute J J J

Dagens placering nr. 11 blandt Herrerne & nr. 12 I alt
Km tider: km 1) 3:43 km 2) 3:43 km 3) 3:21 km 4) 3:43 km 5) 3:40
Resultatliste: HER
Min resultatside 1: afdeling: HER
Endomondo data: HER

Billeder fra 1. afdeling HER & HER

Jeg har ikke nogen billeder fra dagens løb, men måske der kommer nogen til et af de øvrige løb.

Søndag d. 9/11-2014 kl. 08:35
Så er morgenmaden indtaget, og overvejelserne er nu om jeg skal vælge de hurtige sko eller om farverne skal passe sammen…!
Nytårscup 2014 klar 1Lørdag d. 8/11-2014
På søndag starter Nordea Nytårs Cup Og jeg har tilmeldt mig til de 4 afdelinger igen i år…!
Det er altid svært med planer og forventninger… Men jeg HAR da gennemtænkt en del for dette års Cup.

Nu kender jeg ikke alle tilmeldte deltagere, men ud fra min egen vurdering af form, lyst og motivation for at kæmpe for gode tider på de 2 stk. 5 km ruter, og en gennemlæsning af deltagerlisten, så forventer jeg helt klart at slutte med en samlet top 12 placering d. 31. december

Sidste weekends Klubmesterskab på 5 km gav mig et godt billede af hvor mit niveau på distancen ligger.

Jeg glæder mig meget til Nytårscuppen igen starter, Det er en høj prioriteret løbsserie for mig, og det er ikke nogen hemmelighed at jeg gerne igen vil slutte på en samlet 5 plads, men det bliver ikke i år, dertil mangler jeg en stører skarphed.
søndagens hurtige og hårde løb starter kl. 11:00 ved Marselisborg Hallen og den skulle  gerne resultere i en dagsplacering ikke ringere end nr. 25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *