CPH24RUN

  

I Weekenden 15. & 16. januar var der Sports og Livsstilsmesse i FORUM.
I den forbindelse blir der afviklet et 24 timers løb, hvor bla Løbeklubben på FaceBook
deltog med 2 hold og 2 single løbere. Jeg deltog på et 6 personers hold.
Se deltagerliste HER
Resultatliste HER 

Jyden på Københavner tur…! 

……. Klokken viser 04.45, der er stadig 30 min før vækkeuret ringer, men nu man er vågen kan man jo lige så godt stå op, gå i bad og få noget morgenmad. Imens morgenmaden blev indtaget skulle FaceBook selvfølgelig kontrolleres, gruppen, ”Løbeklubben på FaceBook” (LpF) blev hurtigt fundet og debat siden for Copenhagen24Run blev fundet… skulle lige sikre mig at jeg havde læst alle informationer, og ikke misset noget.
Jeg var spændt, ikke bare spændt pga. man nu skulle løbe et løb med gode udfordringer i. Men virkelig spændt på HELE oplevelsen. Glædede mig som et lille barn til Juleaften, efter at gense løbevenner fra de andre gange jeg har været med til løbearrangementer med LpF. Ved disse løbearrangementer bliver der knyttet venskaber på tværs af landet, med rigtig mange gode minder at hive frem af hatten senere. Efter 3 timer og 17 min i toget ankom jeg til KBH og skulle så bare lige gå den lille tur op til FORUM. Vi havde alle aftalt at mødes ved hovedindgangen kl. 11.00 Der blev hilst og sagt HEJ, snakket om gamle løb og om fremtidige planer, og dem man ikke havde mødt før fik man også lige hilst på. 

Henriette og Anne-Mette havde stået for alt det praktiske op til løbet. Så vi var alle i de bedste hænder, der var styr på det. Vi fik anvist et lokale til vores bagage og inden længe havde vi også fundet 10 borde som vi stillede op til fælles hyggested og lager til alt vores slik, kage og chips. Vi havde alle lidt med til fælles forbrug og der var rigeligt…… Uhmmm det var lækkert. Et af de største prioriteringer i LpF er fællesskabet, det at vi hygger os med løbet og hinanden er vigtigt. Det er det sociale som prioriteres, men engang imellem går der også lidt ”konkurrence” i det at løbe på hold med/mod hinanden. 

Vi skal i gang…. 

Vi står alle sammen klar nede v. start og målområdet, selvom det kun er sololøberne og en enkelt person fra hver hold der skulle starte. Vi sugede informationer til os fra arrangøren – Ssport. Og ventede bare på at starten skulle gå. Endelig gik starten på den 1750 meter lange rute omkring Knud-Jørgens Sø og allerede efter 5 min & 52 sek. kom Klaus retur og 1. omgang var løbet. Linien for et højt tempo var ligesom også lagt.
På 6 personers holdet havde vi aftalt at vi fra starten løb 2 omgange og så skifte til næste løber, da jeg var 5 løber skulle jeg vente… vente… og vente… Puhhaaaa det var en lang ventetid, ja det blev kun til 1 time og 6 min, men det føltes som uendelig lang tid. Men da man først havde løbet var alt i skønneste orden og man slappede af. 

Som gammel cykelrytter og triathlet var det en fornøjelse at komme ind i FORUM og stå oppe på repoet og kigge ned på alle de lækre cykler og drømme om gamle dage… Desværre fik jeg ikke tid til at komme ned og gå rundt i hallen. Men det var jo også løb med LpF jeg var her for. 

Timerne gik og vi kom længere og længere ind i løbet. Vores gennemsnitlige omgangs tider lå bedre end vi havde planlagt. Det var med til at vi holdt dampen oppe og motivationen kørende. Det var nu heller ikke sååå svært med den samling skønne mennesker man var omgivet af hele weekenden. 

Det blev spisetid og vi fandt sammen i små grupper og spiste nogen spiste allerede kl. 17.00 da de skulle løbe lidt senere, andre spiste først senere da de lige skulle ud og løbe inden de ville indtage et stort måltid pasta og kødsovs. Da jeg sluttede et løbepas 17.43 og først skulle løbe igen 19.43 kunne jeg nyde min aftensmad i godt selskab. 

Aftenen gik rigtig godt. Næsten alt for godt. Tiden fløj af sted og det var hyggeligt at snakke løb, hjælpe og støtte det man kunne.
Fra LpF var der også 2 sololøbere Anne-Mette & Peter. Det var Anne-Mette`s første 24 timers løb og hun klarede det til UG. 91 km blev det til. Hendes omgange og forventninger blev løbende justeret som hun kom længere og længere i løbet. SEJT…! Peter er derimod en mere erfaren ”rotte” weekenden forinden varmede han op med Aarhus inddoor Run også et 24 timers løb. Her i CPH klarede Peter 157,5 km også flot af Ham. 

Natten bød på mange dejlige oplevelser. Startende først på aftenen med regn, og så lidt mere regn… det var mindre væsentligt at det regnede, for når man først var kommet ud i regnen var det virkelig fantastisk at løbe. Stemningen i teltet ved mål området var høj. Alle var hjælpsomme og interesserede i hinandens løb og hvordan man havde det. Der var varm suppe og kaffe.. så man havde virkelig muligheden for at side og hygge sig. Man skulle jo heller ikke glemme at indenfor i hallen havde vi vores borde stillet op med masser af guf og lækre sager der bare ventede på at blive indtaget. Natten gav også tid til Bad i kælderen, vel at mærke fællesbad… 🙂 og så lige en time eller 2 på øjet… Øjjj det var skønt. På 6 personers løbeholdet lavede vi vores strategi om sidst på aftenen så vi i stedet for at løbe 3 omgange pr person løb 1 time før næste person skulle til. På den måde lykkedes det for de fleste af os at få muligheden for lidt søvn. Og det var slet ikke så dårligt at få det. Og så endda med ”morgen” vækning 🙂 Efter min vækning var jeg total ovenpå og klar til at løbe igen, en times løb stod for døren og tempoet skulle presses op i samme tempo som alle dobbeltomgangene. Med en pace på 4:19 var det vist godkendt… 

Morgenen trængte sig på og det blev lyst, der kom mere og mere liv i gaderne omkring Knus Jørgen`s sø. Ligeledes blev der også mere aktivitet i og omkring FORUM. Morgenmaden kom og der blev indtaget rundstykker og masser af lyst brød… ingen helsefreaks her…. Vi skulle bare ha kulhydrater og det lige nu..!!! 

Omkring kl. 10.00 bestemte vi os for at kæmpe for flere kilometer… vi havde ingen pres fra det andet 6 personers hold da de var mange omgange efter os. Men vi ville bare over de 300 km inden klokken blev 12.00. Strategien blev ændret til 1 omgang af gangen og så skulle den bare ha alt hvad remmer og tøjer kunne holde… rent ud sagt så gik der nok lige ”lidt” intern konkurrence i den.. ikke at nogen af os overhovedet kunne røre Klaus… (men han har også lige fået en 1. plads ved øst-dansk ungdomsmesterskaber og ligger lige pt. Nr. 1 på den danske rangliste for 1500m løbere i 18/19 års gruppen. Den fine placering må helt klart skyldes den gode og intense træning han fik sammen med os glade og motiverende løbere til CPH24RUN) 

Efter løbet skulle vi ind i FORUM til præmie overdragelsen. Og der var jo næsten lige ved at gå panik i den, for hvor var Ulrik blevet af… Henriette kom ilende over mod vores soverum og råbte Ulrik… Ulrik.. Det er NUU… jaja kom det fra mig…. For når en Jyde skal på podiet skal huen jo af og håret sættes… men vigtigst af alt var jo at den fine røde løbetrøje fra Løbeklubben på FaceBook skulle findes og hives op af tasken igen, den skulle jeg lige ha på..! Så var vi klar til at komme på scenen. Vi stod alle sammen omme bag scenen og ventede på at blive kaldet frem… Det var ”lidt” spændende det her. Først blev Anne-Mette kaldt frem, hun var vinder af damerækken for 24 timers solo-løberne og hendes præstation blev råbt ud i højtalerne 91 km, og nu kunne man høre hvor mange tilskuere der var i hallen.. de klappede voldsomt. Jeg nåede lige ud af døren bag ved scenen, og så da hun fik overrakt præmien.
Vinderne af 6 personers holdet blev kaldt frem, uhhh det er jo os… ind på scenen og man kunne jo næsten ikke se noget. Badet i lyset fra projektørerne stod man og missede med øjnene… og så alligevel man kunne faktisk godt se folk og der så ud til at være mange. Der blev fortalt om hvad vi var for en forsamling af løbere. Vi havde ”fundet” hinanden på Facebook. Og der var startet en gruppe som hed ”Løbeklubben på FaceBook” alt imens der blev fortalt om os gik jeg et par skridt frem på scenen og vente ryggen til… det var jo ikke for sjov jeg havde været oppe og finde trøjen frem, den skulle jo vises nu der var så mange mennesker der havde fokus på scenen. 

Jeg kan kun smile når jeg tænker tilbage på oplevelsen i København. Endnu stærkere venskaber er knyttet og jeg er bestemt ikke færdig med at løbe sammen med, for og ”imod” 

Løbeklubben på FaceBook 

 Håber snart at se rigtig mange af jer igen. Også gerne mange flere nye…! 

Min egen statistik for weekenden:
59,5 km – 3 timer 59 min 16 sek – 14,92 km/t gennemsnit – 4,01 min pr km i snit.
Jeg satte den 5. hurtigste omgangstid- 1750 meter på  6 min = 17,51 km/t
Yderligere har jeg 18 omgangstider blandt de 50 hurtigste tider for 3-6 personers hold
Og er den eneste… deltager med samtlige omgang under 8 min.
Det var jo en GOD weekend – På mere end en måde ;-))) 

  

Jyden er rejst hjem for at træne til nye udfordringer.
Ulrik Torp Pedersen