Holte 24 timer

 

Så er 24 RUN i Holte overstået og der er MANGE indtryk som skal bearbejdes.
Det har været et rigtig godt arrangement og Løbeklubben på FaceBook har haft en rigtig hyggelig lejer.

Betina , Camilla & Jeg kørte til færgen fredag formiddag. Og ankom til Nærum Camping hvor vi stillede campingvognen op om eftermiddagen. Så skulle der lige pakkes lidt om så bilen var helt klar til afgang mod 24 RUN i Holte lørdag morgen.
 
Da vi havde spist aftensmad skulle vi lige en lille tur ind til Hallen i Holte og se hvordan området så ud.

Lørdag morgen var en skøn morgen… man var spændt og glædede sig endnu engang til løbe oplevelser med Løbeklubben på FaceBook. vel ankommet til Holte skulle bilen tømmes… der var meget som skulle slæbes op på stævne pladsen, hvor telte, pavilioner stole og “snack-bord” skulle stilles op.


Endnu engang var der mange med som jeg ikke havde mødt før…. men det blev oplevelsen bestemt ikke ringere af…! Da klokken blev 10.00 skulle løbet igang.Og der blev talt ned og afsted det gik for de løbere som skulle løbe første tur, samt alle solo løbere. Ruten var 2 km og 625 meter…. det var jo ikke noget at snakke hjem om, med den distance kunne man godt tillade sig at lægge ud i et højt tempo for når man var kommet i mål var der jo 5 andre på holdet som skulle løbe inden man selv skulle løbe igen, det skulle nok gå…. da det blev min tur til at løbe, havde jeg da godtnok hørt at der var noget kuperet på ruten Meeeeeennnn…. så galt kan det vist heller ikke være…!!!
1. km løb jeg med et snit på 3:48 og puhhaa dada…. farten blev reduceret til ca. 4:00 på 2. km og så blev der løbet ca 3:30 på de sidste 500 meter de foregik på græs og en omgang på løbebanen.

Imellem løbeturene var der tid til at snakke og hygge med de andre fra Løbeklubben på FaceBook. Det var en fornøjelse at være i selskab med andre løbetosser, så der var heletiden noget at snakke om. Og selvfølgelig skulle vores overdådige forplejningsbord jo også “tømmes” Dette var dog noget af en opgave, som det heller ikke ved dette løb lykkedes os at klare…!

 

Under de to opstillede pavilionner sad vi aftenen og natten igennem og delte røverhistorier og fortalte om løb og planer…. Endnu engang blev venskaber knyttet og andre igen blev styrket. Efterhånden som aftenen skred frem havde vi alle nu løbet langt, selvfølgelig havde nogen løbet længere end andre, men det var helt sikkert at det kunne mærkes i kroppen at vi havde været ude på ruten mange gange. den vanskelige rute gjore at kroppen blev max belastet for hver omgang vi løb. små skov stier med både små og store sten som strittede op for ikke at snakke om de trærødder der kom på tværs eller langs med stien. Man skulle heletiden have fokus på underlaget så man ikke satte fødderne forkert, denne rute kunne godt gi slemme skader i fodled. og var man mere uheldig kunne et styrt gi slemme hudafskrabninger, brud eller beklageligvis værer skader.
Man kan ikke lade være med lige at tænke på de mange personer som virkelig kom til skade på ruten… med kortere eller længere løbepause til følge.

Jeg selv synes det var en fantastisk rute… hvis man kun skulle løbe en omgang og virkelig var til Cross løb… de mange omgange gjore at jeg allerede først på aftenen kunne mærke at mine knæ begyndte at beklage sig. det værste var nok når man skulle løbe ned af i skoven. Man kunne ikke bare give efter og flytte benene med i farten, for der var jo de mange sten og rødder man skulle passe på, derfor måtte man lige sænke tempoet en lille smule og det gav mange slag op gennnem benene. Men de sidste ca 800 meter de var fantastiske. og man havde muligheden for virkelig at presse sig selv her. Og den største fornøjelse var nok at slutte med de sidste 400 meter inde på løbebanen.

Som sædvanlig kom afslutningen alt for hurtigt. Lejren skulle brydes ned og vi drog hver til sit… Heldigvis havde vi ikke mere end 9 km til vi kunne smide os i Campingvognen… Det var rart for Camilla lige at få en lur, Far her trænkte også selv til at få stængerne lidt opad… så det blev til 1½ time på langs før vi gik på legepladsen hvor vi gyngede og hoppede på hoppepuden… Det var jo ingen problem for et par “løbeben”….
mandag blev det da også til en lille hyggelig restitutions løbetur i Geels Skov 😉

Løbetider for holdet “Løbetosserne” ses HER
Alle holdenes resultater ses HER
Se info HER