Taulov ½ Marathon

 

Taulov ½ marathon

søndag d. 20. 3. 2011 startede som en tåget og kold morgen. Men der var jo ikke andet for end at man bare måtte klæde sig efter forholdende og ellers løbe sig til varmen.

Efter en lille rundtur for at samle 3 andre fra LIF op, gik det ellers mod Taulov.
Vi fik startnumre og blev ellers klar til løbeturen. Det var stadig koldt, men det blæste ikke, så det skulle nok gå.

Efter ryg problemer i februar måned og 26 dage helt uden løb var jeg ikke sikker på at formen var til at løbe en ½ marathon i et godt tempo. Så mine forventninger var sat ned til 1 timer og 40 min. I bedste fald 1 time og 37 min.

Jeg bestemte mig dog for at mit udlægs tempo skulle være højt. I stedet for 12,7 km/t så blev det 14 km/t fra starten af. Det gik godt… rigtig godt. Ingen besværligheder, ømheder eller tvivl om min egen fart. Havde kun 3 km hvor tempoet var hhv. 6 – 7 & 12 sekunder langsommere end udgangspunktet. Og de sidste 4 km var der masser af overskud til at øge tempoet.
Dette er bestemt et godt udgangspunkt frem mod Copenhagen Ultramarathon d. 16. april. Tempoet skal dog her holdes over 50 km i stedet for 21,1 km…. pyyhaaa det er langt, bare tanken om at fortsætte med samme tempo 28,9 km mere er næsten ikke til at fatte, men jeg er sikker på det er et realistisk mål. Ellers må tempoet jo blot reduceres FØR man går kold og så se hvor langt det bærer og derfra finde et nyt udgangspunkt inden næste Ultra Marathon.

Resultater kan ses HER
Billeder kan ses HER
Der kan bladres i alle billeder HER

Min statistik for dagens løb: 21,1 km på 1 time 29 min 15 sek. = 4,14 min pr. km. Gns. 14,18 km/t. Hurtigste km 4 min 00 sek. Langsomst km 4 min 31 sek.