Danisco Cup

Billeder nederst på siden.

10-03-2012
Sorry….
Det er virkelig sent at opdatere efter 3. afdeling. I morgen skal jeg løbe 4. afdeling.
Nå men sidste afdeling havde jeg faktisk store forventninger til, jeg var frisk, motiveret og virkelig tændt på at levere en super tid. Jeg fik faktisk lavet en aftale med Arne fra LIF Løb og Motion om at han løb “hare” for mig og jeg skulle lave PR (læg mærke til jeg skriver ikke “forsøge at lave” ) Planen holdt stik lige indtil slutningen af 7. km og starten af 8. km og resten gik igen som planlagt. jeg fik dog lige et par km hvor jeg brugte hhv 5 & 7 sek ekstra pr km end på de øvrige. Hvorfor…???? Ja det kan jeg ikke svare på, Jeg har ingen undskyldninger, må bare erkende at jeg ikke ramte formen på dagen. min tid i mål var 37:50 kun sølle 2 sek fra min PR på 10 km.
Der er ikke noget at gøre ved det, jeg overvejer om jeg forsøger at løbe PR i morgen, men er dog ikke sikker. Ruten er vist god til det, men jeg tror ikke at jeg selv er opsat på det lige PT…

29-01-2012
2. afdeling af Danisco Cup blev afviklet i sne og frost, det var koldt for tæerne at cykle til løbet i de små og tynde sko, men efter opvarmningen var det okay. Og man manglede slet ikke varme under selve løbet 🙂
Grundet vejret havde jeg også nedjusteret forventningerne til dagens løb og skulle bare ha noget godt tempo løb.
Der var sne og sjap hele vejen rundt på ruten, så nu skulle jeg teste af om en ny løbestil kunne bruges. Siden jeg var med til Løbe workshop med Peter Stræde og Jesper Nothlev hos KeepRunning i november måned om “den naturlige bevægelse løb” har jeg leget lidt med løbestilen…. og er gået mere og mere over til hvad de fleste kender som “barfodsløb / forfodsløb” Ikke fordi jeg nogensinde skal til at løbe uden sko. Og heller ikke løbe PÅ forfoden, men en kraftig reducering af hællandinger og en masse aktive fod-løft gør at man lander mere på midt/for- fod og lige nettop lader hælen røre efter landing inden man hurtigt løfter foden op under sig igen.
Selvom det var en glat rute mange steder opdagede jeg slet ikke at fødderne gled under mig, jeg tror løbestilen er effektiv, men det er svært hele tiden at minde sig selv om at man nu skal lave aktive løft af foden, og ikke bare løbe med LAAANGE skridt.
Jeg skriver mere om min ændring af løbestil senere.

Resultatlisten kan ses HER
Dagens workout kan ses HER

16-01-2012
Så er årets Danisco Cup gået igang.
Jeg er tilmeldt alle 5 afdelinger på 10 km distancen. (er ellers ikke meget for at løbe 10 km konkurrencer da det er sindsyg hårdt)
Formålet med nu at deltage i 10 km konkurrencer er at presse mig selv til maximal ydelse på denne distance og udnytte det i træningen til Copenhagen Marathon.
Planen for første afdeling var at jeg skulle løbe den en anelse hurtigere en min forventede Marathon pace. Så jeg havde stillet uret til 3:55 i pace og håbede at holde den så min slut tid ville blive 39:10: Jeg lagde stille ud og følte slet ikke at jeg pressede mig selv, efter ca 1½ km gled min pulsstrop lidt ned og pulsen begyndte at give misvisende målinger. Jeg måtte løbe som humøret og fornemmelsen bød mig (kunne dog holde øje med pace og tempo) Det gik rigtig godt og jeg havde det rigtig godt. Da jeg manglede ca 3 km begyndte jeg at gennemskue at jeg faktisk lå meget tæt på min PR pace. Og med hjælp hep og pace fra Klubkammerat Arne, så lykkedes det at holde en høj fart og målet nærmede sig… Jeg hørte folk heppe og råbe mit navn, men jeg opdagede overhovedet ikke hvem det var. Da jeg løb ind i Marselisborg Hallen og så tidsuret blev jeg glad, den viste 37:45 og jeg manglede få meter tilbage, med armene overhovedet og jublende glad løb jeg over mål og blev registreret for 37 min & 48 sek… YES det VAR ny PR. En forbedring på 7 sekunder. Og så havde jeg enda først regnet med at det var til den sidste afdeling af Danisco Cup at jeg skulle gå efter PR, nu blev det allerede gjort ved første afdeling.
Jeg glæder mig vildt megt til Copenhagen Marathon 🙂

 

Resultater ses HER