Løb 2010

   

Billeder og fortællinger fra Året 2010 

Så gik 2010 og det har løbemæssigt været et fantastisk år.

Hele året har jeg løbet 2539,9 km.
Det er noget af en forskel fra 2009 hvor jeg hele året kun løb 233,6 km.
Hvorfor så denne “lille” forskel.
Det hele stammer tilbage fra 2005 med min rygskade, som har plaget mig meget.
Efter næsten 4 år helt uden sport og alt for mange kiropraktor besøg, samt en “megadoven” krop
Bestemte jeg mig for i dec 2009 at jeg skulle igang igen, så med 17 km klarede jeg mig igennem julemåneden.
januar 2010 løb jeg 36,7 km og mærkede ikke noget til ryggen.
februar, 78,5 km. Blev det til. frøene til 24 timers løb blev plantet.
Og så blev jeg bidt af det igen. Nu skulle jeg ikke stoppes.

I marts blev deet til 155 km. Startede i LIF løb & Motion
april
indkasserede 185,1 km og det gik rigtig godt
I maj blev det til hele 281,9 km fordelt på 27 løbeture
Juni blev en oplevelse ud over det sædvanlige 243,8 km gennemførte et 24 timers løb med 130,089 km
indkasserede en overbelastning der betød 14 dage helt uden løb, startede op igen fra 2,6 km
Juli gav mig 176,2 km
august 302,4 km. 2 dage før 24 timers løbet i Viborg, opdagede jeg at Løbeklubben på FaceBook manglede en deltager på et stafet hold.
Den plads kunne jeg godt presse ind i kalenderen. Det blev en oplevelse jeg ikke vil glemme. har fået rigtig gode løbevenner derfra.
September blev til 238,9 km.
Oktober måned løb jeg 386,1 km, min til dato bedste løbemåned trods sygdom. og endnu en skøn oplevelse med Løbeklubben på faceBook.
De løbevenner ER virkelig Guld værd.
november 202,8 km
december 252,7 km.

Jeg har haft 247 træningsture, det er i snit 10,28 km pr tur
eller 4,75 ture pr uge. Og med kun 6 ture i januar og 9 ture i februar
Så er det vist der alle mine løbefrie dage primært har lagt sig.
Jeg deltager i endnu et 24 timers løb på et stafet hold med 4 andre,
og det er allerede til januar 2011. Det BLIR mega hyggeligt.
Følg med på siden Løb 2011 

Når man læser om disse tal og udviklingen fra dec 2009 til dec 2010 så er det bestemt ikke en opskrift der er anbefalelses værdig.
Jeg har gennem det meste af året presset min krop til det yderste og heldigvis været forskånet for skader. (dog overbelastet efter 24 timer på Bornholm)
Det har “kostet” meget både mentalt og personligt. sengetider omkring kl 21.00 har ikke været helt unormalt på en alm. aften for at få noget hvile til en lille og belastet krop.
og vækkeuret ringer sjældent senere end  07.00 i weekender. for at komme op og få 1. løbetur om morgenen.
GÅ TURE MED HUNDEN:
Ud over alle løbeturene har jeg jo også haft min hund som skulle luftes hver dag.
Og gennem december måned har jeg registreret ALLE ture jeg har gået med den og det er blevet til.
118,98 km og 32 timer og 45 min – det svarer meget godt til hvad han får hver måned.
Så på et år blir det til 1427,7 km & 393 timer eller næsten 16½ døgn…..
hmm sjov statistik, man FÅR altså gået meget når man har en aktiv Hund. 

27 november
lif-fighterpokal-2010
Så har der lige været julefrokkost i LIF Løb & Motion.
Det var et rigtig hyggeligt samvær vi havde. Og der blev snakket om mange forskellige løb og fremtidstanker for lige så mange løb.
Klinke Klinke Klinke….. der var lige en som slog på glasset og ville sige noget… Det var Alice hun stod med en Pokal “FighterPokalen”
Den skulle uddeles til en person i klubben som havde vist en…. nu stopper jeg lige et øjeblik.
Det gik først op for mig hvem hun snakkede om da en af de andre råbte
“Og så er han vild med Kager”  😉 Det var jo mig de mente. Skulle JEG modtage FighterPokalen…? Det var ikke til at forstå.
det var rigtig mange flotte ord Alice sagde,
Og det er vist ikke min opgave at fortælle alt hvad hun sagde, Jeg kan huske sammensætningen og pointen, men ikke ordlyden.
Og jeg er meget beæret over udnævnelsen.
Jeg havde ikke haft nogen kendskab til at der var sådan en Pokal i klubben, og heller ikke tænkt at jeg skulle indstilles til nogen Pokal.
Men sådan gik det altså og pokalen står flot på hylden ved siden af nogle betydningsfulde minder.
Diplomer/billeder fra: (Ironmann – MontBlanc – 60 km – Tom K – tri – 24 timer og mange andre)
 
fighterpokals-placering10/11 Oplevelse med Mr. Iskais 

Havde i dag en super oplevelse med Mr. Iskais og Kiropraktor Jan-Anders Sørensen. 

  

Nogen ved nok godt at jeg ind imellem har lidt problemer med min ryg – lænd og Iskais 

Problemerne stammer tilbage fra 2005 hvor jeg så absolut skulle deltage i strandmaraton ude på vestkysten…! På det tidspunkt var jeg i mit livs form og lavede den ene PR efter den anden på ½ og hel maraton. Men kroppen var træt og belastningen ved at løbe et strandmaraton var stører end hvad ryggen kunne klare. Efter løbet havde jeg en skæv ryg… ja ikke bare skæv den var total deform som en flitsbue og vel at mærke til siden. Ikke frem eller tilbage men til den ene side. Jeg gik som om jeg var i gang med at lave sidebøjninger, det så skrækkelig ud. 

Jeg har nu i de sidste par dage, efter et kursusophold og et meget siddende tilhørsforhold fået lidt problemer i lænd og balle. Det er begyndt at trække ned i baglåret. Iskais… nej nej nej tænker jeg bare, ikke nu igen… Jeg fik en tid hos min Kiropraktor Jan-Anders Sørensen og skulle så bare lige vente de 2 dage på at komme derind. Det var sådan til sidst at hver gang jeg steg ud af lastbilen skulle jeg lige rette ryg og lænd ud inden jeg kunne gå, og min gang var haltende fordi det trak voldsomt ned i venstre bag lår, når jeg skulle i gang med at gå. Efter 15 – 20 meter kunne jeg fint gå og havde det faktisk bedst når jeg gik eller løb. (Jeg er ikke skabt til at side ned på en stol i alt for lang tid) 

  

Nu kommer pointen så. 

Jeg har lige været en tur inde på briksen og Jan-Anders Sørensen fik lige min historie at høre, samt oplysninger om mine mange løb som jo på en måde er gået rigtig godt (trods sygdom) Op på briksen med mig og højre ben blev løftet op det den kunne. Hmm så langt. Så venstre ben, og den kunne jo ikke løftes ret langt. Så lige lidt tryk-ryk-træk-vrid-skub og vupti vi prøver lige igen. Nu kunne venstre ben løftes næsten lige så langt som det højre. Jan gav mig lige lidt ekstra massage i balle muskulaturen og fortalte mig, at det kunne være en god ide at bruge mere energi på at strække mine bag lår ud. Da jeg mangler lidt smidighed i lige netop dem. Når jeg løber så meget som jeg gør, vil den ringe smidighed i bag lår lave en belastning på lænden ved at trække i denne, når benet er i forreste stilling. 

Jeg havde det sindssyg godt efter denne oplevelse, og kunne både bukke kroppen forover uden det trak i bag lår og bukke mig ned uden lænden gjorde ondt. Fantastisk. Nu har jeg fået gået en Laaang tur med hunden og skal bestemt ud på endnu en løbetur i dag. 

Summa summarum: Pas på din krop mens du kan, styrk alle dine muskler, hold dig smidig og få så dyrket noget mere motion. Det er en investering i resten af dit liv…! 

   

30/10 CPH 6 hour run55 kmNu forventes 61 kM Går efter pace 4,43 pr. km fra start til slut. 

med kun et døgn tilbage inden start er jeg noget spændt og rimelig nervøs.
Der er blevet oprettet et
Endomondo Event for selve løbet. dvs. at man kan følge de løbere som er oprettet på endomondo og som løber med en såkaldt GPS tracker, inkl. mig selv.
Så er det aftenen inden slaget skal stå. Vi er ankommet til København og jeg er allerede gået i seng på Hotellet.
Morgenen starter jo allerede kl. 07.00 igen i morgen.
Så blev klokken 06.40 vækkeuret har ikke ringet, men man behøver jo ikke lige og snue hele morgenen. Blev noget overrasket da jeg vågnede.
Næsen var fyldt til bristepunktet… 🙁 bare det nu ikke får nogen negativ indvirkning idag.
Det skulle være godt med et langt varmt bad og lige få løsnet op i næseborene… såå nu kan man da trække vejret igen.
Jeg tror bestemt det må være noget med den Københavnske luft, den er helt sikkert ikke lige så god som den friske luft vi har ovre i JYDELAND…!
Ellers føler jeg mig helt klar, benene har det godt og det har resten af kroppen også. Siden her blir opdateret efter løbet igen.
 

Det var godt at komme ud til Tueholm sø og gøre klar til at skulle løbe. Vejret var blevet rigtig godt og der var allerede ankommet  en masse deltagere.
Løbet started rigtig godt, og efter 1. kilometer fandt jeg mit tempo. Og det lå meget præcist kilometer efter kilometer, men nok lige en 4 – 5 sek for hurtigt. (typisk mig)
Det hele fungerede godt skulle dog lige pudse næse nogle gange under vejs. men ved kilometer 28 faldt farten til 4.53 og næsefter 5.37 Jeg begyndte at fryse, varmen ville ikke vende tilbage, så jeg måtte have mine handsker på igen og en vest. Det hjalp kun kortvarigt, så jeg tog beslutningen om at stoppe efter marathon distancen…. det skulle vise sig at blive noget nær de værste 11 kilometer jeg løb før jeg var færdig. rysteture og koldsved prægede det meste af turen, og indtagelse af ekstra energi ved depotet hjalp mig slet ikke. De sidste 10 kilometer lå alle over 5 min den sidste dog 5 ren…. og der var intet energi tilbage. Jeg måtte have en stol og side på.
Det var første løb jeg ikke fulførte fra start til slut. Har aldrig før måtte gi op eller udgå før tid,
Efter jeg havde sidet og fået en masse at spise og drikke håbede jeg at jeg kom lidt til kræfter igen, men nej det blev kun værer, jeg frøs nu endnu mere og ikke engang et tæppe hjalp. Beslutningen blev derfor taget om at køre hjem til hotellet og få et  varmt bad og lige sove en time…
At man skulle udgå af løbet 2½ time før tid bevirkede også at jeg ikke nåede mit mål på 400 km i oktober måned. Det blev “kun” til 386,1 km
CPH 6 Hour… pas på…. jeg vender tilbage til næste år…!
 
 

  
27/10 Test hos Active institute

Udholdenhedstest hos Active Institute 

  

Onsdag d. 27. oktober kl. 09.00 skulle jeg møde ved Center for Idræt i Aarhus hvor Jesper Franch skulle lave en udholdenhedstest på mig. Jeg var meget spændt og havde både fået spist, drukket og sovet godt de sidste par dage, så jeg var godt udhvilet og restitueret til dagens strabadser. 

Testen startede med opvarmning, det blev til 15 min med pace 5 min. Pr. km (12 km/t) 

Derefter lige 5 min pause og så startede 1 del af testen. Den nemme del. Vi havde forinden snakket om mine forskellige løbetider og ud fra det fundet en hastighed til starten. Der skulle gennemføres 4 niveauer af hver 5 min fart ændring for hver 5. min. 

13 km/t blev den fart skulle lægges ud i. Og holdes i 5 min præcis. Og der blev så målt pulsfrekvens (152) Lactat koncentration (1,3) Iltoptagelse (2,90) og skridt frekvens (164) 

Efter de 5 min blev farten sat op til 14 km/t og igen samme målinger. (164) (1,5) (3,26) (165) 

15 km/t nu gik det rigtig godt her blev der arbejdet og jeg havde en god rytme på båndet. Tallene var (172) (2,7) (3,49) (166) Og ved 16 km/t var tallene (182) (6,0) (3,71) (167) 

Min hvile Lactat koncentration var 1,03 og ved hhv. 13 og 14 km/t er der ikke rigtig sket nogen stigning i L.konc. Så det er gode udholdenheds tempoer for mig.. så er det i hvert fald ikke syrens skyld hvis jeg går død på en løbetur… 

Det er virkelig brugbare tal som jeg er sikker på jeg vil ha med i baghovedet når jeg er ude og løbe, specielt når den står på langdistance løb. Aldrig få pulsen op i de områder hvor der sker en stigning af laktat i blodet. 

Den næste del af testen bestod i max belastning til udmattelse. Der var lige 15 min pause efter 1. del så jeg kunne blive så klar som man nu kan, jeg løb en 400 meter på båndet med 11 km/t og gik så et par min og ellers prøvede jeg bare at få pulsen ned og ligge stabil under 100 inden test 2 skulle starte. 

Jeg fik en sele på og blev forbundet med en rem som var sat fast i en skinne i loftet. Denne test var jo løb med høj fart og stigende elevation på løbebåndet for hver 90 sek. og man skulle bare blive ved til udmattelse. (Derfor selen) computeren i løbebåndet var programmeret til at programmet kunne tage 11 min, men det skulle jeg ikke bekymre mig om da det helt sikkert ikke blev aktuelt. Jesper fortalte så at superliga fodboldspillere løb ca. +/- 4 min i denne test. 

Jeg blev spurgt om jeg var klar. Og så fik jeg igen masken på så der kunne registreres iltoptagelse. Og testen blev startet. 

17 km/t var den valgte tempo. Højt, men ikke umuligt at løbe med. Pulsen steg hurtigt til 161 og efter endnu et pas hvor elevationen var steget til 2 % på båndet steg pulsen til 179. Det var stadig en god fornemmelse jeg havde, rytmen var god og åndedrættet var stabilt men meget dyb. Efter endnu en elevations stigning kom pulsen op over 193 åndedrættet begyndte at svigte, der var ikke den samme stabilitet som før, jeg kunne fornemme at jeg begyndte at bruge mere brede på båndet, ikke fordi jeg var ude imod rækværket eller ved at falde af, men jeg var ikke stabilt på midten af båndet, sveden begyndte at genere mine øjne og tallene på displayet var ikke helt tydelige mere. De 90 sek. ved denne elevation og nu kom stigningen til 6 % uhhh det næsten sortnede for øjnene men dog kunne jeg fokusere på min opgave og gav snart Jesper den første klap på hans hånd som et tegn på at jeg nu var meget tæt på at være færdig. Jesper heppede mig nu videre i forløbet og jeg måtte tage fat i maskinen for at holde mig på midten af båndet. Jesper fik hurtigt min hånd væk for at få et mere præcist billede af min max, det var nu jeg rykkede tilbage på båndet et par gange, havde svært ved at holde de 17 km/t Jesper fik 2. klap på hånden og maskinen stoppede roligt op. Målt max puls 197. Jeg havde ikke smagen af blod i munden denne gang som jeg har oplevet ved tidligere løb, men det var ikke muligt at flytte sig mere. Jeg var brugt op. Ganske hurtigt, allerede efter 2 min var min puls faldet til 123 og jeg slukkede for uret. 

Det var en forrygende dag, med en rigtig god oplevelse, til trods for hvor hård den var. Skønt…! 

  

  

17/10 – Sydkystmaraton
Brudte løfter…!
Kan man tillade sig at være utilfreds med en succes..?
Sydkyst Marathon 17. oktober 2010

Dagen startede tidligt. Allerede kl. 04.10 stod jeg op. Og så skulle der endnu engang spises en masse kulhydrater, og en stor madpakke skulle laves til den lange køretur. Jeg var helt i hopla og total motiveret til dagens oplevelse. Havde lavet en aftale med mig selv om at jeg skulle løbe på 4 timer med en margin på 5 min. Hverken hurtigere eller langsommere. Det var vigtigt for mig at overholde så jeg kunne få min hastighed ned inden CPH 6 timers løbet.

Midt på Fyn gjorde jeg stop første gang, for at indtage noget af madpakken, Juice, Vand og kaffe. Ligeledes gjorde jeg stop ved Sorø for at få flere Kulhydrater indenbords. Her viste temperaturen 

-3,5 grader så det gik hurtigt med at få spist og drukket. 

Vel fremme ved Hundige Strand Park. Alt alt for tidligt…. Men det lykkedes dog at få startnummeret, og så trissede jeg ellers lidt rundt i området og nød den dejlige morgen. Helt klart vejr og ikke en vind. 

Det sidste tøj skulle lige skiftes og så var jeg ellers klar… Jeg var nok ekstra klar da jeg jo ikke havde nogen planer om at skulle løbe stærkt, men bare tage det stille og roligt. Min pace skulle være 5 min 41 sek. Pr. km. Det kan man vist godt kalde ren hygge. Jeg fandt også ret hurtigt en ”løbemakker” Jon, og vi løb og småsnakkede og grinede og fyrede lidt gas af engang imellem. Vi viste totalt overskud. Det var en dejlig fornemmelse. 

De første km blev løbet i pace: 5,11 – 4,46 – 4,53 og så blev vi enige om at det da vist gik lidt for hurtigt så vi forsøgte at sætte farten ned. Det blev dog kun ændret til 5,01 – 5,06 – 4,59 – 5,00 og sådan forløb de mange kilometer, helt stabile tider for hver kilometer. Da jeg kom ud til 29 km havde jeg den langsomste kilometer på 5 min 20 sek. Det burde jo efter mine planer hjemmefra have været den hurtigste kilometer. De første 3 omgange på ruten blev løbet i tiderne 52 min 51 sek – 52 min 16 sek – 52 min 30 sek. hvor stabil er det ikke lige… J efter en kort vurdering med mig selv kunne jeg se at hvis det lykkedes mig at sætte godt med tempo på de sidste 10550 meter, havde jeg muligheden for at sætte PR på maraton, der skulle ikke diskuteres ret længe (ingen som talte imod) inden beslutningen var truffet og tempoet sat gevaldigt op. Jeg formåede dog at hilse på ”personalet” ved depoterne og fortælle dem at de måtte hygge sig, nu kom JEG ikke forbi mere. Og de råbte god tur mens jeg blæste i mit eget tempo forbi. Jeg fik dog også et par kommentarer om at jeg vist snart skulle til og løbe baglæns hvis jeg skulle holde mig oppe på de 4 timer +/- 5 min…. Hmmm joooowww deeeet bliver så alligevel ikke denne gang, og så fortsatte jeg.  

Den sidste omgang løb jeg i tiden 46 min 05 sek. Snit pace 4,22. Det var kanon… en oveskudsoplevelse. Jeg var slet ikke forberedt på at det skulle være et hurtigt maraton eller at jeg skulle lave PR. Jeg var da også sikker på at det var fejlet da jeg kom i mål. Jeg opdagede ikke den officielle tid med så kun på puls uret og ud fra den var jeg sikker på at jeg var 17 sek. Efter min PR surt.. Det kunne jeg godt ærgre mig over. Hvorfor skulle jeg nu også brænde alle de ekstra kræfter af her kun 14 dage inden 6 timers løbet? L Og hvorfor kunne jeg ikke bare holde mig i skindet og løbe stille og roligt som jeg havde planlagt? Allerede fra starten lagde jeg jo faktisk også små 40 sek. pr. km. for hurtigt ud. Det var en lang køretur hjem med tanke om spildte kræfter og brud på egne aftaler. Først da jeg havde spist aftensmad og fik fundet den bærbare frem og fundet resultatlisten fra løbet frem opdagede jeg at min tid vist var ”lidt” hurtigere end jeg havde troet. Og jeg måtte straks ind og se hvad min gamle PR lød på! Yessss råbte jeg. Og så var jeg glad. 

Ny Marathon PR 3:23:44 Jeg føler egentligt at det var den letteste Marathon jeg til dato har løbet. 

5/9 – AUDI Challange 1900 ½ Marathon 

AUDI Challange ½ maraton 

  

Succes løb med blandede følelser…! 

 Søndag d. 5. september havde en fantastisk flot morgen. Vindstille, skyfrit og høj sol. En perfekt start på en udfordrende dag. Efter forrige uges 2 stk. ½ maraton var jeg virkelig opsat på at dagen i dag skulle ende med PR på ½ maraton distancen. Alle mine forberedelser og min egen forventning var som de skulle være. 

Før start var der lige tid til en lille hyggesluder med andre LIF løbere. Og kort før starten fulgtes Michael og Jeg ud på en lille opvarmningstur. Da klokken nærmede sig 11.00 var det med at finde ned til startområdet, så man lige kunne få sig klemt ind i mellem de forreste og stå lige bag start båndet. Man skulle jo ikke miste unødig tid allerede fra starten af. Starten gik og løbet var i gang, det var egentlig ikke et hurtigt udlæg der blev lagt af de forreste, men desværre lod jeg mig rive med i kampens hede og spænding. 1. km løb jeg i 3:41 og 2. km i 3:44 Jeg håbede ikke at jeg ville blive straffet for det senere i løbet. Min sidste plan var 4:00 pr. km så ville der også være lidt at gi af til sidst. De følgende 3 km lå lige i skabet. 4:00 pr km. og det gik rigtig godt nu havde jeg fundet ind i et godt tempo, men rytmen var der ikke. Jeg følte at jeg skulle koncentrere mig alt for meget for at holde det rette pace. Havde dog også et par km med hhv. 4:10 og 4:15 men fandt tilbage til ca. 4:00+  

Da jeg nåede ½ vejs i løbet var min til 42:58 hvilket svarer til 4:04 pr. km Super tænkte jeg bare så er jeg på den rigtige side af ny PR. Men men….. det går jo ikke altid som man ønsker. Ved 15 km begyndte jeg at få tider på 4:20+ og min dårligste km var 4:28 bare 3 km med de tider så har man hurtigt mistet 1 min og det var jo ligesom ikke planen…! Jeg havde en rimelig stabil puls på 175, men var godt klar over at, den var jeg vist tvunget til at ændre. Med 2 ½ km tilbage måtte pulsen op i det røde felt, og der skulle bare løbes igennem og håbes på at målstregen kom forbi mine fødder inden ”motoren” brændte sammen. Jeg fik meldingen om 20 km i tiden 1:23:37 det gav mig 3 min og 45 sek. til de sidste 1100 meter. Og så vidste jeg jo godt at der måske var en lille misvisning på mit ur. Jeg satsede og håbede det kunne lade sig gøre. Fortsatte i det høje tempo og pulsen sneg sig over de 200 og man fik den klamme smag i munden af blod men munden var helt tør. Benene begyndte at sitre under mig og det var ikke muligt at forcere tempoet mere. Tiden udløb det blev ikke til PR denne gang og jeg manglede stadig lidt under 200 meter. Det var kun fordi der stod så mange tilskuere langs opløbet at jeg pressede mig selv til at ”løbe” jeg pressede mig over målet og måtte hænge over et gelænder med det samme, skulle lige ha vejret igen… kroppen var presset til sit yderste, dog uden at give op. Jeg var skuffet….. men også glad for det var trods alt ny års bedste. 

Jeg er kun alt for godt klar over at fejlen var at jeg lod mig rive med og brugte alt for mange kræfter på at holde det høje tempo de første par kilometer. Men må jo lære af sine fejl. Håber jeg husker det til næste gang. 

Min slut tid blev 1:28:10  

23/8 – Starup/Tofterup ½ Marathon
Sluttede som nummer 2 i tiden 1 time 28 min 49 sek 

21/8 – Vesthimmerland ½ Marathon 
Dagens ½ marathon skulle bruges til lidt kilometer træning… men men men… ja når først man får at nummer på maven og der bliver talt ned og starten går så er de planer næsten helt glemt. Jeg lagde ud i en frisk men afslappet tempo ca. 4 min 15 sek. pr. km. Allerede efter 2 km lå jeg som nummer 3 og tænkte at det da ikke helt kunne passe det her. Jeg skulle jo slet ikke løbe om placeringer eller noget i den stil bare ha en rolig ½. Efter yderligere 1 km var der kommet 2 løbere op til mig bagfra og vi havde hentet løberen foran. Så vi lå nu 4 sammen i et godt pace på ca. 4.10 pr. km.
Ruten var lettere kuperet og der var ofte frit udsigt ud over markerne hvilket også betød at vinden kunne få fat. Efter 9 km ramte vi Urhøje Plantage og så var der læ dejligt… men nu begyndte det så at blive varmt og man fik sved på panden og i nakken. Men det skyldes jo nok også at tempoet havde fået et lille nyk opaf. 4.08 til 4.02 min pr. km var tiderne fra 8 til 13 km indenfor. Vi lå stadig 4 løbere helt samlet. Men ved 14 & 15 km havde jeg nok en lille smule krise min km tid var 4.29 & 4.32 og der blev afstand til de 3 løbere jeg ellers fulgtes med, 50 meter er langt når man ellers følger hinandens tempo godt. Jeg måtte tage til takke med at blive nummer 5. hvis jeg da kunne holde løberen bagfra på afstand. Det ville også være en rigtig fin placering langt bedre en jeg havde  forventet. Men mellem 17 & 18 km fik jeg indhentet de 3 løbere foran mig og jeg bestemte mig for at holde tempoet og så måtte det briste eller bære. Jeg trak ind foran og satte tempoet efter ca 200 meter slap de to af løberne og vi var nu 2 tilbage. Mit tempo blev holdt og jeg håbede bare det kunne holde til mål, og at de andre løbere lige skulle ind ved den sidste depot. Og det skulle de. Så var der hul og jeg havde det godt. Dog blev jeg igen indhentet 1½ km før mål, og den slut spurt kunne jeg ikke følge med.
Det var en super god oplevelse at løbe denne ½ marathon og mine forventninger blev langt overgået af mit løb.
Jeg sluttede som nummer 3 og fik en tid på  1 time 29 min 55 sek.
Er nu bare spændt på om det blir lige så godt at løbe ½ marathon igen på mandag….!
Løb er en livsstil.
hilsen Ulrik
 

18/8 – DHL Stafet Aarhus Løb for Bent Brandt Tid: 20.20 min 

14/8 – 15/8 – 24 timers løb i Viborg. deltager på 8 mand stafet hold. 

18/6 – 24 timers løb på Bornholm – Det blev til 130,087 km – Se mere HER 

8/4 – Danisco Cup i Aarhus – Nr. 12 tid 19 min 13 sek 

5/4 – Egå Engsø – kanon løb blev nummer 5 tid 18 min 38 sek. 

28/3 – DM 10 km – 39 min 12 sek – Estimeret VDOT  53,2 

13/3 – Bygholm Sø Marathon – 3 timer 52 min 14 sek 

7/3 – Danisco Cup i Aarhus – Nr 11 – 18 min 56 sek – Estimeret VDOT 54,1 

27/2 – Hjortshøj Løbet – Nr 3 – 28 min 09 sek – Billeder & Resultater 

17/2 – Er startet i Lystrup Idrætsforening 

14/2 – Danisco Cup i Aarhus – Nr 13 – 19 min 27 sek 

31/1 – Danisco Cup i Aarhus – Nr 24 – 20 min 12 sek 

17/1 – Danisco Cup i Aarhus – Nr 21 – 20 min 14 sek 

____________________________ 

Velkommen til at følge min Endomondo Profil  

min ryg 29. juni 2005 efter strandmarathon

min ryg 29. juni 2005 efter strandmarathon