2012 planer

Så er jeg ved at ha styr på årets planer og forventninger.
Det har jo hele tiden været 24 timers løbet til sommer at jeg ville prioritere højest for denne gang at nå langt, men er måske blevet provokeret lidt for meget af en del løbere i efteråret 2011. Skal du ikke under 3 timer på en Marathon, og du burde da kunne løb en Marathon hurtigere end de 3:15 du har gjort det på… osv… Så efter Orbicon Cup i efteråret 2011 med overraskende gode tider har jeg nu besluttet at fortsætte tempo træningen, dog med dobbelt distance. Jeg løber forårets Danisco Cup 10 km og skal gerne gennemføre den sidste i marts med pace 3:42 hvilket vil gi mig en væsentlig forbedring på min PR.
I marts måned blir der også lige en eller to ½ marathon løb som skal vise om tempoet kan holdes over distancen. Og i april er det deltagelse i Copenhagen Ultra Marathon 50 km som skal bruges som udholdenheds træning. forventningen er 3:55:00 en pace på 4:42 der skal dog løbes lidt hurtigere for at der også er tid til at komme i depot helst ofte, for depotet ved dette arrangement er nemli større og bedre end ved ret mange andre løb.

14 dage før Copenhagen Marathon (Som blir årets store mål) deltager jeg i Lillebælt ½ marathon og her skal jeg igen lave PR. Planen er 1.25:00 svarer til en pace på 4:02 Egentlig så burde jeg holde en pace på 3:51 for at forholdene mellem distance og hastighed kommer til at passe sammen. Men jeg ønsker ikke at bruge for mange kræfter kun 14 dage før Copenhagen Marathon.
Den store dag blir 20. maj hvor jeg…. Ja min PR er 3:15:57 og den SKAL forbedres…. meget 🙂 Sidste år var målet at komme under 3:11:00 og i år planlægger jeg at løbe på max 2:59:59. Det er ca 16 min jeg ønsker at forbedre min Marathon tid… “Overdrevet” ??
Men indrømmer dog også at jeg har lavet et træningsprogram som tager udgangs punkt i en slut tid på 2:50:00 Så min pace i København skal være 4:02
Ja jeg har måske planlagt et program der siger 2:50 men mit mål ER under 3 timer. Tror selv det vil være godt at træne hårdt og målrettet så der er mulighed for en succes også selvom man igen i år skulle beslutte sig for at besøge alle toiletvognene…. hvilket jeg dog ikke håber.
3 Uger senere er der 24 timers løb både i Holte & på Bornholm… hmmm har endnu ikke besluttet, men fornuften siger nok at jeg ikke skal gå efter en solo præstation så det blir nok på et stafet hold i Holte med Løbeklubben på FaceBook
Året skal dog sluttes med endnu en tur til et ALOT arrangement, nemli CPH 6 hours run Deres forplejningsbord vil jeg ikke gå glip af igen, hvis det kan undgåes…!

Der skal nok komme andre små eller store løb som blir flettet ind i mine planer…!