forord

Jeg har bestemt mig for at skrive bogen med store typer så også svagtseende kan læse bogen. Her tænker jeg specielt på mig selv.
Og samtidig er det jo også med til at der bliver en del flere sider i bogen.
Yderligere skal tilføjes at jeg skriver bogen i et langsomt tempo så det kan lade sig gøre at følge med i bogen, også selvom man er langsom til at læse.
Det betyder altså ikke noget om man er god til at læse eller ej.
Bogen bør nydes sammen med mindst en kande god sort Kaffe, da Kaffe jo modvirker sygdomme som bla. Parkinsons-syge, Type 2 diabetes, Leverkræft & Galdesten.
Har du derimod Hjertegalop eller problemer med Kolesteroltallet bør du holde dig fra den SORTE sundhedsdrik,
Men i stedet for måske drikke noget vand.

 Og husk: JEG forlanger ikke af nogen at de læser disse tekster, så det står for helt egen regning…!

Mange vil nok sige at denne bog er total langt ude, provokerende og egoistisk med en snert af humor og selv ironi, samt vanvittige lange sætninger der slet ikke er nogen mening i at skrive i en bog. Og det er måske rigtig nok. Jeg ligger ikke fingre imellem i forbindelse med det jeg skriver. Der vil helt sikkert være nogen som føler sig stødt eller trådt på, hmmm så er det sådan det er! En bog som ikke stiller spørgsmål, provokerer eller sætter tanker i gang. Hvad er det egentlig for en bog? Jeg tror at hvis man skal ha noget ud af at skrive en bog, eller læse den, bør der være aspekter, som træder en over tæerne eller i det mindste provokerer en.

Teksten kommer fra mit hoved til papir, og derefter ind i computeren hvor det så forhåbentligt ser bare nogenlunde ud. Tankerne i denne lille bog er blevet til ved at jeg selv har gået og funderet over ”Hvem er JEG”

Jeg tvivler på at jeg kommer til et endegyldigt svar, men i stedet for har jeg valgt at vende vrangsiden ud af det ½ tomme rum bag min høje isse og grifle alle de oplevelser ned som jeg har gemt på. Oplevelser der synes som værende gode og givende oplevelser. Der vil altså derfor ikke være nogen tanker nedskrevet om hvad jeg ikke kan eller om mine svagheder, hmm lige med bortset fra at jeg ikke kan tåle at tabe.

Jeg har udelukkende valgt at fokusere på det positive i mig selv, og de oplevelser som ud fra min egen synspunkt er positive, jeg ønsker at bogen skal gi et spark til mig selv og evt. dig som læser den, hvis du da har brug for et spark. Det ved du sikkert selv. 

Det jeg ikke kan er ikke værd at kunne ! 

JEG kan alt !

 

Disse ord bør bruges flittigt, men ikke bare bruges, der skal også være format og power bag ordene så DU gør dem til dit ”mantra” ikke fordi jeg går ind for brugen af ”mantra” eller lign. Men de skal bruges i sammenhænge til friskt at springe ud i nye opgaver og udfordringer, Giv ikke op bare fordi det er svært. Som sagt er der afsnit i min bog hvor jeg går tæt på og virker Total provokerende, Det er skam også meningen. Hvad er der ved at læse noget hvis man efterfølgende enten ikke kan huske hvad man har læst eller slet ikke blev provokeret til at tænke over det som skrives, man kan jo ligeså godt gå ned til det nærmeste kølehus og klaske Røven op af muren. Hmm sikkert en kold fornemmelse, (Undskyld min skrivemåde Mor)

               I den første tid hvor jeg skrev, havde jeg slet ikke i tankerne at jeg ville skrive en bog, men bare nedskrive mine erindringer til mig selv. Jeg fik dog overbevist mig selv om at det nok var en bog jeg ville prøve at skrive, og jeg begyndte jo straks at tænke på hvilke titler bogen skulle ha. ”Smerten gør forskellen” – ”Viljen gør forskellen” – ”Brudstykker af et spændende liv” men hver gang blev ideerne streget igen, Det var jo egentlig ikke det jeg skrev om når det virkelig kom til stykket, selvom jeg måske startede med ”Smerten gør forskellen” blev det hurtigt klart for mig at den går vist ikke, Den eneste smerte der er ved denne bog er smerten i mine fingre ved at knuge den ene IKEA blyant efter den anden i fingrene. (Forresten IKEA blyanter er gratis) Og da Berendsen koncernens ledelse ”stjal” min ide med viljen, droppede jeg også den. (der er lige blevet lanceret et Projekt for alle Berendsen medarbejdere som hedder ”Viljen til forskel”) og så kan jeg jo ikke skrive en bog der heder, ”Viljen gør forskellen”

Og ”Brudstykker af et spændende liv” kommer nok for meget til at lede opmærksomheden hen på mine knuste knogler efter den knyttede hånds bragende oplevelse i min barndom.

Efter min Mor læste mit 1. udkast til bogen sagde hun at det er da godt nok lidt egoistisk skrevet er det ikke? Og jo det er det. Bestemt det er, det skal det jo også lige netop være. Ellers er det jo ikke en bog hvor man kan se indersiden af min ½ tomme hjerne, Det handler jo lige netop om Jeg, Mig & Ulrik i nævnte rækkefølge, jeg er egoistisk og selv centreret det er min skæbne men jeg forsøger at tænke på andre, lover ikke noget godt resultat. (hvis du vil kan du jo sætte dit eget navn ind. Jeg, Mig & ________ )jeg tror nemlig der er flere som mig, der er lidt egoistiske og selvcentrerede i mere eller mindre omfang. Så indtil videre er bogens titel:

”Egoisme eller Ej, vilje og Ærlighed.”

 

Nå men nu er det jo ikke meningen at mit forord skal blive længere end selve bogen så jeg må hellere slutte her.