Nordea Nytårs Cup 2013

søndag d. 5. januar 2014

5. afdeling af Nordea Nytårs Cup Ulrik Torp Pedersen foto: Per Dreyer

5. afdeling af Nordea Nytårs Cup
Ulrik Torp Pedersen
foto: Per Dreyer

Så blev sidste afdeling afviklet.
Dagens rute var den samme som der blev brugt på 2. afdeling, men på grund af min ryg var jeg ikke med på 2. afdeling så jeg kendte ikke ruten. Jeg havde bestemt mig for at løbe de 5 km på 18:45 men da jeg hørte om ruten, begyndte jeg lige at trække lidt i land igen…!
Anton og Jeg løb ruten igennem som opvarmning… og det viste sig da også at der var en slem ekstra bakke efter vi kom op af travbanebakken 😉 Den havde jeg ikke lige behov for.
Efter denne bakke måtte farten lige lidt ned for at få styr på pulsen, og da pulsen endelig kom ned kunne farten igen sættes op. Jeg kan se at min puls kom helt op i toppen af det røde felt et par gange, men farten bliver alligevel holdt nogenlunde…
Der var ingen komplikationer med ryggen og jeg er godt tilfreds med løbet. min netto tid blev 18:48 så bestemt en god tid at arbejde videre med.
Dagens løb kan lures HER
Se masser af billeder fra gallerierne HER og HER

5a afdeling Ulrik Torp Pedersen foto snc-foto.dk
5b afdeling Ulrik Torp Pedersen foto snc-foto.dk

Lørdag d. 4. januar 2014
I morgen er det så sidste afdeling der skal løbes.
Og jeg har bestemt mig for lige at give den en lille tand ekstra, uden at overpresse.
(Håber jeg kan holde mig selv i kort snor)

tirsdag d. 31. december 2013
Dagens løb gik lige som den skulle, opvarmningen var et gennemløb af hele ruten for lige at se den an, og finde huller og våde pletter der helst skulle undgåes…!
1. km blev løbet i tiden 3:58
2. km blev løbet i tiden 4:02
3. km blev løbet i tiden 3:59
4. km blev løbet i tiden 3:55
5. km blev løbet i tiden 3:40
Brutto tiden blev 19:33
Så Tillykke til Hanne for et super løbet PR med en fantastisk afslutning.
Se mit løberesultat HER
Billeder kan ses HER og HER


mandag d. 30. december 2013
I morgen er det årets sidste dag og der løbes igen Nytårs Cup.
Jeg er ved at være godt løbende igen…. synes jeg selv, men har også for et par uger siden, lavet en aftale med mig selv om at der ikke må løbes igennem inden det nye år…! Og nu er det heldigvis snart 😉 Og jeg glæder mig til igen at komme ud og få lidt fart i benene, løbe nogen af de Intervaller jeg rigtig godt kan li, og så selvfølgelig komme i gang med noget distance træning… Men lige i morgen har jeg en aftale om at løbe Hare igen 🙂 denne gang for Hanne Skovbo som gerne skulle slutte året af med en SUB 20 tid. Det bliver spændende at følge på allernærmeste hånd. Men samtidig bliver det også en udfordring for timingen skal side lige i skabet…!

Nytårsdag starter den nye planlægning, målet er VM ½ marathon og jeg kan godt allerede nu løfte sløret for målet… Ny PR på max   1:26:23   🙂

Jeg ønsker alle et rigtig godt Nytår og TAK for det gamle…!

søndag d. 15. december 2013
I dag er jeg løbende, men ikke på toppen.
Jeg kan løbe nogle ture i det daglige og være med i Intervaltræningen som træner, men jeg løber ikke selv Intervaller endnu og løber heller ikke tempoløb.
I dag har jeg lavet en aftale med John fra LIF Løb & Motion om at jeg løber Hare for ham i pace 4:20 dette er for at jeg ikke bliver grebet af stemningen og løber hurtigere end kroppen kan være med…!
Jeg glæder mig til at være en del af løbet igen, og forhåbentligt snart komme videre.

lørdag d. 23. november 2013 – 2. afdeling
Ja så er det i morgen 2. afdeling skal løbes, og jeg bliver desværre nød til at trække mig fra kampen om en Samlet Top 10 placering i år… 🙁

Der er stadig store udfordringer med min Iskiasnerve og dette resulterer i smerter og trækninger i venstre ben og baglår.
Om jeg kommer til andre afdelinger vides endnu ikke, nu skal jeg over smerterne, og blive helt mobil igen.
TAK fordi DU har læst med…!

Billedet er ikke en præcis illustration af problemerne. Kun vejledende.

Billedet er ikke en præcis illustration af problemerne.
Kun vejledende.

 

torsdag d. 7. november 2013 – 1 afdeling
Så har jeg været en tur ved Kiropraktoren, og det var ganske rigtigt 4/5 lændehvirvel som havde låst sig igen, og lavede et lille tryk på Iskais nerven.
Betina havde efter i søndags og ugen igennem flere gange presset lige i kanten/underkanten af ledene mens jeg lavede rygbøjninger op på albuer og kigget op i loftet, for at løsne lidt, det har også hjulpet men ikke helt nok. Ved besøget hos Kiropraktor i dag kunne jeg fra starten kun få venstre ben løftetop til ca 45 grader. (liggende på ryggen og benet strakt løftet op mod loftet) men efter forskellige behandlinger og små 15 min kunne benet løftes ca 75-80 grader og det uden smerter og stramninger 🙂 🙂 🙂

Nååå men løbet i søndags har jeg jo ikke rigtig skrevet om, det kommer her.
Som sagt gik det ikke godt med opvarmningen, venstre ben ville ikke rigtig følge med mig.
Så jeg gik ind i hallen og lavede nogle ud spændinger og nogle af mine øvelser for lænden, og efterfølgende ud og varme op igen. jeg bestemte mig for at jeg bare skulle løbe roligt igennem og gennemføre, min tidsforventning på de 19 min kunne jeg godt lægge på hylden… 🙁
Starten gik og jeg halte/løb og forsøgte at løfte venstre fod langt op under mig for ligesom at få gang i baglåret. Og på en eller anden måde fungerede det, for jeg husker ikke at jeg mærkede mere til baglåret derefter og løb jeg i et okay frisk tempo, først på de sidste 800 meter arbejdede jeg pulsen bevidst over de 187 hbpm.

Data: Dagens hvilepuls: 38 – gns Puls: 179 – Max Puls: 196
Km tider: 1. km 3:59 – 2. km  3:54 – 3. km 4:07 – 4. km 3:53 – 5. km 3:55
Min Resultat side
Løbets resultat liste

1. afdeling b

søndag d. 3. november 2013
Dette bliver kun en kort opdatering, der bliver skrevet mere om nogle dage. når jeg synes jeg skal sidde ved den stationære igen…. ikke udbredt tilfredshed med mit løb i dag, men dog tilfreds med resultatet. Jeg havde i aftes og i morges nogle trækninger i venstre baglår, og de forsvandt ikke. Opvarmningen var ikke noget at råbe hurra for, havde svært ved at bruge venstre ben ordentligt. Er nu på piller og i seng med IPad.

Dog kom jeg igennem på 18:48 og blev nr 22

se resultater

 

 

Kun 2 uger til starten af Nordea Nytårs Cup 2013.

Efter sommerens uheldige skadespause har jeg revurderet forventningerne.

De to sidste år har jeg sluttet Nytårs Cuppen på en samlet 5. plads, men i år har jeg erkendt realiteterne og ser en samlet top 10 placering som realistisk… Og uhhhh hvor er det risikabelt at melde ud hvad man selv forventer, tror på og håber…

Jeg kender dog mig selv så godt at jeg ved hvor meget jeg kan presses og endnu nå at rykke mig… Der skal kæmpes og arbejdes meget, men opnåeligt…. Det ER det…!

der vil blive opdateret på denne side efter hver afdeling så resultatet og udviklingen kan følges. Mit startnummer er 529

Tilmelding og resultats liste HER

 

Venlig hilsen

Ulrik Torp Pedersen

DinLøbetræner.dk

Løbets Hjemmeside