2013

Planlagte løb i 2013

4. maj Lillebælt ½ Marathon
Jeg er Charity Løber og skal løbe velgørenheds løb hvor man kan køber “aktier” i mit løb, Pengene går til Julemærkehjemmene. Læs mere om Projektet HER.

22-23 juni Etapeløbet Hærvejen
Det er 2. år dette løb afvikles, Tænkt og udviklet af Løbeklubben på FaceBook.
I år er DGI gået helt ind i projektet og det bliver stort denne gang.
Følg løbets nye hjemmeside HER.

7. juli Aalborg Triathlon
Så har jeg da lige tilmeldt mig en 1/4 Ironman, man skal jo starte et sted.

28-29 september Berlin Marathon

Det lykkedes virkelig at få et startnummer til Denne store FEST.
40 års Jubilæum, Verdens hurtigste Marathon rute, 40.000 deltagere
Jeg glæder mig rigtig meget…!
Og sådan skulle det så alligevel ikke gå, af en eller anden grund er mine data ikke blevet registreret hos firmaet der administrerer tilmeldingerne for Berlin Marathon, kun mine helbredsmæssige oplysninger ligger stadig i deres database…???
Jeg er rigtig ærgelig over dette da jeg jo havde set frem til at skulle løbe dette marathon som måske min sidste, hvor jeg ville gøre alt for at komme ind i en SUB 3 tid.
Nu vil jeg i stedet for helt udsætte Marathon træning og i stedet for koncentrere mig om VM ½ Marathon d. 29. marts 2014

Ingen Berlin Marathon

 

 

 

 

13-01-2013
Jeg er så småt i gang med at lave mit træningsprogram for 2013.
I år vil jeg ikke deltage i så mange løb som jeg gjore sidste år. Jeg har en formodning om at det var de mange løb i foråret 2012 der mættede mig sidste år og derfor gjore at lysten til løb forsvandt, træningen bliver nu tilrettelangt mod VM ½ Marathon d. 29. marts 2014. Jeg håber at motivationen kan holdes højt. Jeg er ikke i tvivl om at det bliver en hård omgang træning der står for døren, Med intervaller der skal arbejdes ned i området 3:18 i pace & rolige ture skal på et tidspunkt ramme 4:29 i pace, det er bare noget af det jeg allerede er kommet frem til.